Pitbull köpeği oğlunu öldürdü, vahşi köpeklerin yasaklanması için kampanya başlattı

Pitbull köpeği oğlunu öldürdü, vahşi köpeklerin yasaklanması için kampanya başlattı

Georgia eyaletinin Atlanta şehrinde yaşayan Angela Rutledge’in sahip olduğu pitbull cinsi köpeği geçtiğimiz yaz 2 yaşındaki oğlu Beau’yu öldürmüştü. Rutledge bu yüzden tehlikeli köpeklerin eyalet genelinde yasaklanması için Georgia meclisinde gösteri yaptı.

Rutledge amacının kanun yapıcıların bu konuya dikkatlerini çekip, yasanın geçmesi olduğunu belirtti. Kendi başına gelmiş olayı başkalarının da yaşamaması için çalıştığını ve bazen yasaların vurdumduymaz insanları kendi kendilerinden korumak için yürürlüğe girmesi gerektiğini söyledi.

Geçtiğimiz yaz 2 yaşındaki oğlunun yanından tuvalete gitmek için ayrıldığını, döndüğünde oğlunu kanlar içinde, boynu neredeyse kopmak üzereyken bulduğunu ve oğlunun o anda hayatını kaybettiğini anlattı. “O kadar kısa bir süre içinde hiçbir ses ya da çığlık duymadım, odaya geri geldiğimde şok geçirdim, 911 i aramak için uğraşırken yerdeki kanlardan dolayı kayıyordum ve şoktan titrediğim için sürekli telefonu elimden düşürdüm.” diyen Rutledge bu korkunç olayı yapan pit bull köpeğinin 8 yıldır onlarla birlikte olduğunu belirtti.

İnsanların tehlikeli ve vahşi yapıdaki köpeklere sahip olmamaları gerektiğini ve bu yasanın geçmesi için elinden ne gelirse yapacağını söyleyen Rutledge olaydan sonra ülkenin farklı yerlerinden yakınlarını köpek saldırısında kaybetmiş insanlardan telefon aldığını ve bu yüzden “Baby Beau Dernegini” kurduğunu bildirdi. Esas amacının köpeklere olan nefret değil insanlık olduğunu ve pitbull sahiplerine sonraki kurbanın kendileri olabileceğini göstermek olduğunu belirtti.

Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment

Only registered users can comment.