New York’ta korkunç cinayet: Bir anne ve dört çocuğu öldürüldü

New York’ta korkunç cinayet: Bir anne ve dört çocuğu öldürüldü

Haftasonu New York şehri korkunç bir cinayete tanıklık etti. Dört çocuğu ile birlikte hunharca öldürülen kadının katil zanlısı kocasının kuzeni çıktı.

Brooklyn semtinde yaşanılan korkunç cinayet ile ilgili açıklama yapan New York Polis Departmanı (NYPD), katil zanlısının yakalandığını duyurdu. Cumartesi gece geç saatlerde olay yerine çağrılan polisin, vücutları bıçak darbeleriyle dolu olan kanlar içindeki anne ve çocuklarıyla karşılaştığı kaydedildi.

Çocuklardan üçü olay yerinde hayatını kaybederken, anne ve beş yaşındaki bir çocuğu başka hastanelere sevk edildi. Ancak hastane yetkilileri çocuk ve annenin hastaneye gelmeden hayatlarını kaybettiğini açıkladı.

NYPD, talihsiz anne Qiao Zhen Li’nin 37 yaşında, çocukların ise 1,5,7 ve 9 yaşlarında olduğunu açıkladı. Polis yetkilileri 25 yaşında olduğu belirtilen ve cinayet ile ilgili tek sanık olarak görülen Chen Mingdong’u tutukladı. Bir süredir akrabası olan Li ailesi ile kalan ancak geçtiğimiz günlerde evden uzaklaştırılan Mingdong’un cinnet geçirdiği ileri sürülüyor. İşsiz olan Mingdong’un Li ailesinin yanından gönderilme nedeni ise son zamanlarda psikolojik sorunlar yaşamasına bağlanıyor.

Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment

Only registered users can comment.