Michigan’daki saldırının zanlısı Uber şoförü çıktı

Michigan’daki saldırının zanlısı Uber şoförü çıktı

Michigan’a bağlı Kalamazoo bölgesinde cumartesi gecesi 6 kişiyi öldürüp, 3 kişiyi de yaralayan Jason Dalton’un Uber için çalıştığı ve saldırılar arasında müşteri taşıdığı açıklandı.

Pazar sabaha karşı tutuklanan ve pazartesi günü savcılığın altı cinayet ve üç yaralama için suçlanmasını istediği 45 yaşındaki Dalton’un olay günü hakkında çarpıcı bilgiler öğrenildi.

Uber için şoförlük yapan Dalton’un üç saldırısı arasında müşterileri olduğu ifade edildi.

Dalton’un müşterilerine ulaşan güvenlik güçleri, genel olarak Dalton’da bir gariplik sezildiğini, tehlikeli bir şekilde araba kullandığını, kendisi yerine farklı bir sim kullandığını belirtti.

Müşterilerinden biri Dalton’un arabasından indikten sonra polise tehlikeli araba sürme nedeniyle şikayette bulunduğu, nişanlısının da Facebook’tan arkadaşlarını Dalton’un arabasına binmemeleri konusunda uyardığı öğrenildi.

İsmini vermeyen bir müşteri ise basına yaptığı açıklamada ailesiyle birlikte haberlerde saldırı olaylarını duyunca Uber’den araç çağırdıklarını, yolda Dalton’a, “Yoksa saldırgan sen misin” diye şaka yaptıklarını söyledi. Dalton’un ise “Hayır, sadece çok yorgunum” diyerek cevap verdiği öğrenildi.

Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment

Only registered users can comment.