Kesilen elektriği, hayatından etti

Kesilen elektriği, hayatından etti

Atlanta kentinde bir şahıs, kesilen elektriği ve kablolu televizyon yayınlarının geri verilmesi için 4 itfaiye görevlisini rehin aldı.


Saldırgan polisin saatler sonra düzenlediği operasyonda öldürülürken rehineler kurtarıldı. Polisten yapılan açıklamada, rehinelerin hafif yaralı olmalarına karşın durumlarının iyi olduğu bildirildi.


Polis yetkililerinin verdiği bilgiye göre olay şöyle gelişti:


Atlanta kentinin Suwanee banliyösündeki bir evden tıbbi yardım çağrısı alan 5 itfaiye görevlisi, belirtilen adrese gitmelerinin ardından evdeki şahıs tarafından rehin alındı. Saldırgan daha sonra rehinelerden birini evinin önündeki itfaiye aracını çekmesi için serbest bıraktı.


Adı açıklanmayan saldırganın kesilen elektriği ve kablolu televizyon yayının geri verilmesi yönündeki talebi üzerine polisle saldırgan arasında saatler süren pazarlıklar ve ikna çabalarının başarısız kalması üzerine polis operasyon düzenleme kararı aldı. Düzenlenen operasyonda evde bir patlama yaratarak şaşırtmaca verdikten sonra eve giren polisler, saldırganı vurarak öldürdü. Operasyon sırasında bir polis, saldırganın açtığı ateş sonucu kolundan yaralandı.


İtfaiye teşkilatında görevli Yüzbaşı Tommy Rutledge, rehin alınan itfaiye görevlilerinde, patlama sonucu oluşan kesik ve morluklar meydana geldiğini söyledi.


Rehin alma olayının öğrenilmesinin ardından televizyonlarda, genellikle 2 katlı evlerden ve bakımlı bahçelerden oluşan bölgenin polis ve itfaiye araçlarıyla sarıldığına ilişkin görüntüler yayınlandı.


Devlet kayıtları, olayın meydana geldiği evin ipotekli olduğunu ve kasımdan beri bankanın mülkiyetine geçtiğini gösterdi.

 

Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment

Only registered users can comment.