Kayıp Boston College öğrencisinin cesedi bulundu

Kayıp Boston College öğrencisinin cesedi bulundu

Haftalardır kayıp olan 21 yaşındaki Boston College öğrencisi Franco Garcia’nın cesedi, dalgıçlar tarafından Chestnut Hill rezervuarında bulundu. Aynı zamanda okulun senfoni grubunda da bulunan Kimya bölümü öğrencisi Garcia, arkadaşlarıyla beraber 22 Şubat akşamı okul yakınındaki bir bardan tek başına ayrıldıktan sonra kayıplara karışmıştı.


Yaklaşık 20 yıl önce Peru’nun Lima şehrinden Amerika’ya göç eden ailesi ile birlikte yaşayan Garcia, o gece okul yurdunda, arkadaşının yanında kalmayı planlıyordu. Mary Ann isimli bara üniversite arkadaşlarıyla beraber giden genç, gecenin bir kısmını liseden arkadaşlarıyla beraber geçirdi. Barın kapanma saatinde üniversite arkadaşları Garcia’yı bulamadı. Ertesi gün polisin de dahil olmasıyla aramalara başlandı. 4 gün boyunca herhangi bir şey bulamayan yetkililer, şu an için cinayetten bahsedemeyeceklerini fakat araştırmaya devam edeceklerini belirttiler. Arabası en son park ettiği yerde bulunan Garcia’nın kredi kartında herhangi bir aktivite gözlenmediği ve cep telefonundan da gece 01:15’ten itibaren sinyal alınmadığı belirtildi.


Olay, oğlu Garcia ile aynı okula giden ünlü sanatçı Bruce Springsteen’in de dikkatini çekmiş ve sanatçı Twitter, Facebook gibi sosyal paylaşım sitelerinde kayıp ilanını paylaşmıştı.

Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment

Only registered users can comment.