Kar yağışı başladı, yüzlerce uçuş iptal

Kar yağışı başladı, yüzlerce uçuş iptal

Yılın en yoğun hava trafiğinin yaşandığı Şükran Günü tatilinde kötü hava şartlarından dolayı 500’e yakın uçuş iptal edildi. Binlerce yolcu tatilinin bir kısmını havaalanında geçirmek zorunda kaldı.

Newark Uluslararası Havaalanında (EWR) çarşamba sabahı itibariyle en az 51 uçuşun iptal edilmesiyle uçuşların yüzde 35’i kaldırılmış oldu. LaGuardia Havaalanı’nda (LGA) ise şu ana kadar 34 uçuş iptal edildi. Saat 10.00 itibariyle JFK havaalanında 10 adet uçuşun ve diğer küçük hava limanlarındaki bazı uçuşların iptaliyle, tatil dönemi hava trafiği kaosu yüzünden binlerce yolcu havaalanlarında kaldı.

LGA Havalanı Genel Müdürü Tom Brosco, yaptığı açıklamada, uçuşları iptal edilen ve havaalanında kalan yolcular için ellerinden gelen herşeyi yapacaklarını, mont, yastık,battaniye, yemek gibi ihtiyaçları karşılayacaklarını bildirdi. Brosco ayrıca yolcuların havaalanına gelmeden önce madur olmamak için mutlaka uçuşlarını kontrol etmelerini, hatta uçacakları şirketi arayarak uçuşlarının son durumunu öğrenmelerini tavsiye ettiklerini belirtti.

Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment

Only registered users can comment.