Kalbine saplanan bıçağı cep telefonu durdurdu

Kalbine saplanan bıçağı cep telefonu durdurdu

Georgia eyaletinin Dalton şehrinde bıçaklı saldırıya uğrayan bir kişi cebindeki telefon sayesinde kurtuldu.

Gece işyerindeki çöpleri dökmek için dışarı çıkan Jerry Scriver bu sırada saldırıya uğradı. Arkasından yaklaşan şahsı farkettiğini anlatan Scriver, saldırganın para ya da sigara istediğini düşündüğünü söyledi. Adama yanında bozuk para bulunmadığını söylediğini belirten Scriver, bunun üzerine saldırganın cebinden bıçak çıkarıp üzerine yürüdüğünü kaydetti. Scriver olayı şöyle anlattı: “Geri kaçmaya çalıştım ancak bıçağı göğsüme sapladı. O anda birbirimize baktı. Sanki zaman durmuş gibiydi. Bıçağı sapladığı halde yere düşmememe şaşırdı ve ağaçlık alana doğru kaçtı.”.

O esnada gömleğinin ön cebinde olan telefona isabet eden bıçağın sadece gömleğini kestiğini aktaran Scriver, “Çok şanslıydım. Allah’a şükrediyorum. Beni kurtaran şey telefonmuş gibi görünmesine rağmen asıl kurtarıcının ‘görünmeyen’ olduğunu biliyorum” diye konuştu.

Saldırganın kısa boylu, boynunda 13 yazılı bir dövme bulunan bir Güney Amerikalı olduğunu belirten yetkililer, şüpheliyi görenlerin polise haber vermesi gerektiğini belirtti.

Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment

Only registered users can comment.