İş arkadaşı tarafından zehirlenen adam 4 hafta sonra komadan çıktı

İş arkadaşı tarafından zehirlenen adam 4 hafta sonra komadan çıktı

Geçen ay Georgia eyaleti Dawson Bölgesindeki Waffle House’ta mesai arkadaşı tarafından zehirlenen kişinin komadan çıktığı açıklandı.

Sonserea Evans mesai sırasında iş arkadaşı Brian Mikeals’ın içeceğine methamphetamine maddesi koyarak zehirlediği için ağırlaştırılmış cezayla tutuklandı.

Olayın meydana geldiği Waffle House güvenlik kamerası kayıtlarında, Evans iş arkadaşı Mikeals’ın içecek bardağını alıyor ve tuvalete gidiyor. Daha sonra tuvaletten çıkıp bardağı aldığı yere tekrar koyuyor. Mikeals durumu fark etmediği için içeceğini içmeye devam ediyor ve kısa bir süre sonra yere yığılıyor.

Dört hafta komada kalan Mikeals, komadan çıkmasına rağmen hala yürüyemiyor ve neredeyse hiç konuşamıyor. Northside Hastanesi’nde bulunan Mikeals yakında Dahlonega Rehabilitasyon Merkezi’nde tedaviye devam edecek.
Mikeals’ın annesi olayla ilgili yaptığı açıklamada, “Bir insanın başına gelebilecek en korkunç şeylerden birini yaşıyoruz, çok üzgünüz ancak umudumuzu yitirmemeye çalışıyoruz, oğlum bir gün tekrar yürüyecek, konuşacak ve kızıyla yine eski günlerdeki gibi balık tutmaya gidecek. Umudumu yitirirsem geriye hiçbir şeyim kalmayacak. Olayın nedenini tam bilmiyoruz ancak tahmin ettiğimiz şey, oğlumun Evans ile çalışmak istememesi ve onunla ilgilenmemesi” dedi.

Evans daha öncede üzerinde methamphetamine maddesi bulunduğu için tutuklanmıştı.

Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment

Only registered users can comment.