Georgia’da kariyer günü etkinliğinde 4300 iş sahibini bulacak

Georgia’da kariyer günü etkinliğinde 4300 iş sahibini bulacak

 

Georgia Eyaletinin College Park şehrinde cuma günü yapılacak olan kariyer günlerinde 4300 iş sahibini bulacak.

Milletvekili David Scott’ın katkılarıyla gerçekleşen etkinlik 11 yıldır devam ediyor ve bu senekinin şimdiye kadar yapılmış olanların en kapsamlısı olması bekleniyor. Scott firmasının personel müdürü Michael Andel bu etkinliğin Georgia için muhteşem bir revizyon olduğunu, etkinlik sonrası birçok kişinin hayatında bir adım daha ilerlemiş olacağını belirtti.

Yaklaşık 100 firmanın yer alacağı ve giriş seviyesinden, yönetici pozisyonuna kadar birçok düzeyde iş imkanı sunulacak olan etkinlik için Mandel ayrıca, devlet kurumları, polis ve itfaiye birimleri, sağlık kurumları, medya, ordu gibi birçok sektörden işverenin katılacağı etkinliğin en güzel kısmının herkese hitap edecek kadar çeşitliliği barındırdığını sözlerine ekledi.

Bütün bu işverenlerin yanı sıra, Georgia’da işini kaybetmiş ya da ev kredisini ödemekte zorluk çeken ev sahiplerine destek olmak amacıyla kurulan “HomeSafe Georgia” kurumu da yerini alacak. Kurum iş arama sürecinde olan ev sahiplerine 24 aya varan kredi yardımı sunuyor ve 2011 yılından bu yana beş bin aileye yardım etmiş durumda.

Bu etkinlik ile ilgili daha fazla bilgi almak isteyenler www.house.gov/davidscott sitesini ziyaret edebilir ve ya 770-432-5405 numaralı telefonu arayabilir.

Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment

Only registered users can comment.