Floridalı kadın hız yapan polisi durdurdu!

Floridalı kadın hız yapan polisi durdurdu!

ABD’nin Florida eyaletinde bir kadın, trafikte uzun süre aşırı hız yapan polisi arkadan selektör yaparak durdurdu ve süratli gitmesinin sebebini sordu.

Claudia Castillo isimli kadının acil durum ışıkları yanmayan bir polis aracının Miami şehrindeki ‘Dolphin Expressway’ yolunda uzun süre aşırı hızla gitmesi dikkatini çekti. Polis aracını takip etmeye başlayan Castillo, bu anları telefonu ile çekmeye başladı. Daha sonra video paylaşım sitesi Youtube’a ekledi.

Costillo videoda polis memurunun hız limitinin 70 km olduğu yolda 130 ila 160 km hızla gittiğini ifade etti. Uzun süre polis aracına arkadan yakalamaya çalışan Castillo, polis aracına yaklaştığında arkadan selektör yaparak polis aracının durmasını talep etti.

Castillo, polis aracının durmasının ardından aracı süren polise, polislerin halka örnek olması gerektiğini belirterek, “Acil olan nedir sadece onu öğrenmek istiyorum” diye sordu.

Polis memuru, Castillo’nun beklenmedik sorusu karşısında kendini savundu. Ne kadar hızlı gittiğimi farkında olmadığını belirten polis memuru, “Ancak size şunu söyleyebilirim. Şuan işe gidiyorum ve hız yaptığıma inanmıyorum” cevabını verdi.

POLİS ÖZÜR DİLEDİ

Polis memuru, daha sonra kadına herhangi bir problemin olup olmadığını sordu. Kadının kendisini sadece hız yaptığı için durdurduğunu öğrenmesinin ardından ise özür diledi. “O zaman özür dilerim. Yavaş gittiğimden emin olacağım” dedi.

Bölge Polis Şefi Juan Perez yaptığı yazılı açıklamada, konuyla ilgili gereken adımı atacaklarını belirtti.

Claudia Castillo’nun eklediği videolar Youtube’da kısa sürece içinde yüz binden fazla kişi tarafından izlendi.

Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment

Only registered users can comment.