Chicago’da polis iki kişiyi vurdu

Chicago’da polis iki kişiyi vurdu

Chicago polisinin karıştığı olaylarda sivillere ateş açması ve çoğunluğunun ölümle sonuçlanması gündemi giderek daha fazla meşgul ederken yine benzer bir olay yaşandı.

Cumartesi sabahı saat 4:30 sularında West Garfield Park yakınlarında polisin karıştığı bir olayda iki kişi vurularak hayatını kaybetti.

Polisin sonradan yaptığı açıklamada memurların olay yerine ev içi şiddet ihbarı üzerine gittikleri söylendi. Ancak ne tür bir şiddet olayı yaşandığı açıklanmadı.

Kimlerin vurulduğu açıklanmazken, olay yerine gelen sağlık ekipleri bir kadın ve bir erkek cesedinin taşındığını belirtti.

Gün içinde kurbanların 55 yaşındaki Bettie Jones ve 19 yaşındaki Quintonio LeGrier olduğu öğrenildi.

LeGrier’in annesi Janet Cooksey oğlunun üniversitede mühendislik okuduğunu ve yedi kurşunla öldürüldüğünü iddia etti. Cooksey, “Hastaneye gittim, oğlumun vücudunda yedi kurşun vardı, bu çok fazla” dedi.

WLS kanalına konuşan kişi ise LeGrier’in babasının 911’i arayarak oğlunun demir bir bezbol sopasıyla kendilerini tehdit ettiğini, polisin bunun üzerine olay yerine gittiğini belirtti.

Janet Cooksey ise oğlunun zaman zaman sinir krizi geçirdiğini ancak hiçbir zaman bu tür olaylarda şiddete başvurmadığını söyledi.

Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment

Only registered users can comment.