Brooklyn Amity’nin karetecilerinden tarihi başarı

Brooklyn Amity’nin karetecilerinden tarihi başarı

1 Mart günü New York’ta düzenlenen Uluslararası New York Karate Şampiyonası’nda Brooklyn Amity Okulu Karate programı öğrencileri büyük bir başarıya imza attı.

Oldukça çetin karşılaşmaların olduğu yarışmada Boorklyn Amity öğrencileri 8 altın, 8 gümüş, 18 de bronz madalya kazandı.

606 yarışmacının katıldığı ve dünyadaki en önemli yarışmalardan biri olan Uluslararası New York Karate Şampiyonası’na Puerto Rico’dan Meksika’ya, Kanada’dan Almanya’ya, Fransa’dan Amerika’ya çok farklı ülkeden karateciler katılıyor.

İki kez Dünya Şampiyonu olmuş karate öğretmeni Sensei Meral Ölmez tarafından yarışmaya hazırlanan öğrenciler ise her gün yaptıkları antrenmanlarla başarıyı yakaladılar.

Saatlerce süren çalışmaların sonucunda elde edilen 34 madalya ise hem öğrencileri hem de ailelerini mutlu etti. Her yarışmacı ve öğretmenin kazanmayı amaçladığı bu yarışmada iyi bir derece almak için oldukça iyi bir çalışma programı gerekiyor.

Sensei Ölmez karate programı için, “Amity’de karate sporu ve karate-do prensiplerini öğretirken esas hedefimiz öğrencilerin evrensel değerler altında akıl, vücut ve ruhlarını bir arada eğiterek; hayatta burada öğrendiklerini kullanarak daha başarılı ve topluma yararlı birer insan olmaları” diyor

Brooklyn Amity Müdür Yardımcısı Monica Bajraktarevic de öğrencilerinin uzun dönemde başarılı olacakları kanallara enerjilerini vermelerini sağlamaya çalıştıklarını belirtiyor.

DSC_0723 copy

 

 

DSC_0008

Write a comment

1 Comment

  1. Ribail March 10, 15:07

    Arslan gibi kuzalar Maşaallah Barekallah
    Rabbim başarılarınızı daim kılsın….amîn

Only registered users can comment.