Brooklyn Amity School yedinci mezunlarını verdi

Brooklyn Amity School yedinci mezunlarını verdi

Türk-Amerikan girişimcileri tarafından açılan Brooklyn Amity School,  dün düzenlediği töreni ile 2015 mezunlarına diplomalarını verdi.

Bilim olimpiyatlarında gösterdiği üstün başarı ile adından sık sık söz ettiren Amity School’un 2015 mezuniyet törenine öğrencilerin yanı sıra aileleri ve eyalet milletvekilleri de katıldı.

Bu yıl mezun olan öğrencilerin tamamı çeşitli üniversitelere kabul alırken içlerinde bazıları Virginia TEC, UCLA, UC Berkeley, Stony Brooke gibi başarılı okullarda eğitim almaya hak kazandı.

Öğrencilere diplomaları okul Müdürü Varol Gürler tarafından verildi. Mezun olan öğencilerine bundan sonraki eğitim yaşamlarında başarılar dileyen Gürler, gençlere kısa birde öğüt verdi.

Para, şan, makam gibi şeylerin kolayca kazanılabileceği gibi kaybedilebildiğini de Gürler, ‘‘Fakat aile, dostluk, erdem ve sağlık kaybedilirse bunların geri kazanımı hiç kolay değil. Sizlerden isteğimiz elinizdeki değerlerin kıymetini iyi bilmeniz’’ dedi.

Öğrencilerine üniversite yaşamlarında başarılar dileyen Gürler, mezun olan öğrencileri ile her zaman irtibatta kalacaklarını söyledi. Okullarından bugüne kadar mezun olan tüm öğrencilerin bir üniversiteden kabul aldığını ve bununla da Amity School olarak gurur duyduklarını aktaran Gürler, bu başarının temel nedeninin fedakar öğretmenlerden kaynaklandığını dile getirdi.

Yalnızca kız öğrencilere eğitim veren Brooklyn Amity School’un mezuniyet törenine katılan New York eyalet milletvekilleri de vekillerin ofislerinde stajlarını başarıyla tamamlayan öğrencilere takdirname verdi.

Mezuniyet töreninden sonra tüm öğrenciler keplerindeki sarı püskülü soldan sağa atarak resmen lise hayatlarını tamamlamış oldular.

Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment

Only registered users can comment.