Brooklyn Amity School, karate şampiyonasından 19 madalyayla döndü

Brooklyn Amity School, karate şampiyonasından 19 madalyayla döndü

Brooklyn Amity School Karate Takımı, Amerika Karate Şampiyonası’nda 19 madalya alarak büyük bir başarıya imza attı. Amity School öğrencileri Nevada’nın Reno şehrinde düzenlenen şampiyonada 11 sporcuyla 7 altın, 5 gümüş ve 7 bronz madalya kazandı.

34 eyaletten bin 800 sporcunun katıldığı şampiyonaya günlerdir hazırlandıklarını belirten Amity School karate takımı hocası Meral Ölmez, madalya sayısından ziyade kazanılan maç sayısının kendilerini çok memnun ettiğini söyledi. Dünya ve Avrupa Şampiyonu Ölmez “Bu, karate takımımızın istikrarlı yükselişinin bir belirtisidir. Daha çok yeni bir kulüp olmamıza rağmen öğrencilerimizin aldığı başarılar olağanüstü.” dedi.

Karate takımının başarısıyla gurur duyduklarını ifade eden Amity School Müdürü Varol Gürler ise okudaki öğrencilere karate gibi prestijli aktiviteler sunmanın önemli olduğunu söyledi. Gürler “New York’taki okullar arasında bizden başka yüksek seviyede akademik eğitimin yanında milli takım düzeyinde karate programını okul dışı müfredat olarak sunan bir okul olmadığını düşünüyorum. Sporcularımız ve antrenörleri en üst düzeyde disiplin örneği göstermiştir. Başarılarını ve çalışmalarını alkışlıyorum. Yeni okul yılı döneminde okulumuzun gerçekleştireceği açılış seromonisinde bu olağanüstü başarıyı diğer okul öğrencileri ve velileriyle paylaşmak için sabırsızlanıyor ve onlarında çok gururlanacagından şüphem olmadığını düşünüyorum.” diye konuştu.

Kata Dalında

1. olanlar :

Berkay Okyar

Zehra Abacıoğlu

Beyza Arı

2. olanlar:

Melisa Özyürek

Afra Yasa

Farzana Ruzehaji

3. olanlar:

Laila Winfree K’tori

Beyza Özyürek

Sena Delil

Kumite Dalı:

1. olanlar:

Beyza Ozyurek

Melisa Özyürek

Afra Yasa

Zehra Abacıoğlu

2. olanlar:

Sena Delil

Beyza Arı

3. olanlar:

Farzana Ruzehaji

NY1 Takımı

Berkay Okyar

Laila Winfree K’tori

Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment

Only registered users can comment.