ABD’de köpek balığı saldırısı: 2 yaralı

ABD’de köpek balığı saldırısı: 2 yaralı

ABD’nin North Carolina eyaletinde birer saat arayla köpek balığının saldırısına uğrayan iki gencin kollarının koptuğu öğrenildi.

Öğleden sonra 4:00 sıralarında Oak Island sahilinde yüzen 13 yaşında bir kız çocuğu köpek balığının saldırısına uğradı. Talihsiz kızın kolu dirseğinin altından koptu. Bir ayağından ise ağır yaralandı.

Sağlık ekipleri genç kıza müdahale ettiği sırada bir köpek balığı saldırısı vakası daha yaşandı. İlk olaydan bir saat sonra yaklaşık 4 kilometre uzaklıkta bu kez 16 yaşında bir erkek çocuğu köpek balığı saldırısına uğradı. Gencin kolunun omuza yakın bir bölgeden koptuğu anlaşıldı.

İki genç de New Hanover Bölge Tıp Merkezi’ne kaldırıldı. Hastahane sözcüsü Martha Harlan gazetecilere yaptığı açıklamada, iki gencin hastahaneye getirildiğinde durumlarının kritik olduğunu, yapılan müdahalenin ardından ise hayati tehlikeyi atlattıklarını ifade etti.

Hastahane yetkilileri saldırıya uğrayan gençlerin kimlikleri hakkında bilgi vermedi. Görgü tanıkları 16 yaşındaki erkeğe saldıran köpek balığının iki metreden uzun olduğunu ifade ediyor.

İlk saldırının ardından sahilin kapatılmaması tartışmalara yol açtı.

Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment

Only registered users can comment.