Saldırganın ölüm listesindeki kadın evinde ölü bulundu

Saldırganın ölüm listesindeki kadın evinde ölü bulundu

California’da dün polis UCLA üniversitesinde silahlı saldırı sonunda iki kişinin öldüğünü açıklamıştı. Bugün bu olayla ilgili ilginç ayrıntılar ortaya çıktı.

Saldırıyı gerçekleştiren kişinin öldürdüğü öğretim görevlisinin eski öğrencisi olduğu belirtildi. Olayla ilgili en ilginç bulgu ise saldırganın ölüm listesi hazırladığı ve o listede yer alan bir kadının da bu sabah evinde ölü bulunduğu oldu.

California Los Angeles Üniversitesi’nin (UCLA) öğretim görevlilerinden William Klug (39) uğradığı silahlı saldırı sonunda yaşamını yitirmişti. Klug’ı öldürdükten sonra saldırgan Mainak Sarkar intihar etmişti.

Sarkar’ın yaşadığı Minnesota’daki evinde yapılan araştırma sonunda “ölüm listesi” hazırladığı tespit edildi. Bunun üzerine listede ismi olan bir kadının evine bu sabah polis erken saatte gitti. Ancak polis kadının cansız bedeni ile karşılaştı.

Los Angeles Polis Şefi Charlie Beck, evinde ölü bulunan kadının Minnesota eyaletinde yaşadığını ve Sarkar’ın yaşadığı yere de uzak olmadığı bilgisini verdi.   

Polis, dün öldürülen akademisyen Klug’ın isminin de listede yer aldığını açıkladı. Polis, listede ismi yer alan üçüncü şahsın ise hayatta olduğunu bildirdi. Ölüm listesinde ismi yer alan kişinin de UCLA’da öğretim görevlisi olarak çalıştığı kaydedildi.

Polis Şefi Beck, Minnesota’da ölü bulunan kadının kimin öldürdüğünün araştırıldığını belirtirken, Minnesota polisi ile soruşturmayı işbirliği içinde yürüttüklerini söyledi. Kadının silahla öldürüldüğünü de belirten Beck, Sarkar’ın Los Angeles’a yanında iki tabanca ile geldiği bilgisini de verdi.

Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment

Only registered users can comment.