Motor çetelerinin kavgası kanlı bitti; 9 ölü

Motor çetelerinin kavgası kanlı bitti; 9 ölü

Teksas da 5 farklı motor çetesinin kavgası kanlı bitti; 9 ölü.

Polis yetkililerin verdiği bilgiye göre, Teksas eyaletinin Waco yerleşkesinde motor çetelerinin bir restoranın parkında kavgası kanlı bitti. Alışveriş merkezi içinde bulunan restoranın parkında kavgaya tutuşan motor çetesi üyelerinden şu ana kadar 9 kişi yaşamını yitirirken, 18’i de yaralandı.

Waco Polis şefi Patrick Swanton, kavga yerinde 8 kişinin yaşamını yitirdiğini bir kişinin ise hastaneye kaldırılırken yolda öldüğünü dile getirdi.

Silahların kullanıldığı kavgada yaşamını yitirenlerin tamamının aldığı kurşunlardan olduğunu ifade eden Swanton, 18 yaralının çoğunun da yine kurşun ve bıçak darbesi nedeniyle hastaneye kaldırıldığını açıkladı. Olayda motor çete üyeleri dışında kimselerin ölmediği ya da yaralanmadığını belirten Swaton, sivil can kaybı yaşanmamasının sevindirici olduğunu söyledi.

Ölenlerin hepsinin motor çetesi üyeleri olduğunu aktaran Swanton, olayın pazar günü öğleden sonra gerçekleştiğini dile getirdi. Polis kavgaya beş motor çetesinin katıldığını da belirtti.

Olaya tanık olanlar ise kavganın önce yumruklaşma ile daha sonra ise sopalar, bıçaklar nihayetinde de silahların kullanıldığı bilgisini verdi.

Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment

Only registered users can comment.