Dallas’ta emniyet binasına silahlı saldırı

Dallas’ta emniyet binasına silahlı saldırı

Dün gece ABD’nin Dallas şehrinde emniyet binasına silahlı saldırı düzenleyen kişi ölü ele geçirildi.

Yerel saatle gece 01.30 sularında siyah bir van arabanın içinden emniyet binasına ateş açıldı.

Polisin anında karşılık vermesi sonra meydana gelen silahlı çatışmada saldırgan aracı ile kaçmaya çalıştı. Saldırganı takip eden vurucu timlerin vanın motoruna ateş açması sonucu saldırgan aracı ile daha fazla ilerleyemedi.

Saldırganın aracın içinde yaralı olduğu tahmin ediliyordu. Polis bugün öğleye doğru saldırganın ölü ele geçirildiğini açıkladı.

Polisler, aracın içinde bomba olup olmama ihtimali üzerine vanı, robot ile kontrol etmeye çalışıyordu. Polis, saldırganın bulunduğu araca sabah saatlerine kadar herhangi bir müdahalede bulunmamıştı.

Dallas Polis Şefi David Brown, saldırganın cep telefonu ile kendileri ile irtibat kurduğunu söylemiş, saldırganın, ‘-“polislerin kendisini terörist olmakla suçladığını” söylediğini belirtmişti.

Yetkililer, saldırganın cep telefonu görüşmelerinin kesilmesinden sonra polise ateş açtığını ifade etmişti. Öte yandan silahlı saldırıda, hiçbir polisin yaralanmadığı kaydedilmişti.

Polis Şefi Brown ayrıca, emniyet binasına yakın bölgede içinde bomba bulunan paketin robot tarafından patlatıldığını açıklamıştı.

Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment

Only registered users can comment.