Craiglist ilanı için gittiği evde karnı yarılarak bebeği çıkarıldı

Craiglist ilanı için gittiği evde karnı yarılarak bebeği çıkarıldı

Colorado’da 26 yaşındaki 7 aylık hamile bir bayan craiglist ilanında gördüğü bebek kıyafetlerini satın almak için gittiği evde karnı kesilerek bebeği çıkarıldı.

İkinci el eşyaların satıldığı “craiglist” sayfasında gördüğü bebek kıyafetlerini almak için gittiği evde önce dövülen sonrada karnı kesilerek bebeği çıkarılan hamile kadın, zanlının evden ayrılmasından sonra 911 acil yardım hattını arayarak polisin olay yerine gelmesini sağladı.

Polisin ismini Dynel Lane (36) olarak açıkladığı zanlı, eşini arayarak düşük yaptığını bildirdi. Eve gelen eşi buna inanarak Lane’i ve kuvetin içinde kanlar içindeki 7 aylık bebeği alıp hastaneye gitti, hastane yetkililerine de düşük yaptığını söyleyen Lane tutuklandı. Bebek ise kurtarılamadı.
Hastane yetkililierinin yaptığı açıklamaya göre, hayati tehlikeyi atlattığı belirtilen annenin karnını kesen kişinin sezeryan doğumla ilgili bilgisi olduğu düşünüldüğü vurgulandı. Zanlı Lane’in ise zamanı geçmiş hemşire yardımcısı belgesi olduğu açıklandı. Zanlı Lane’in kızının polise verdiği ifadede, annesinin kendilerine sürekli hamile oldugunu ve bir erkek bebek ultrason fotoğraflarını gösteridigi, telefonun ekranına hamile fotoğraflarını koyduğunu belirtti. Lane’in akrabalarının yaptığı açıklamaya göre ise yaklaşık 10 yıl önce 19 aylık olan oğlunun bahçelerindeki küçük balık havuzuna düşerek boğulduğunu o zamandan bu yana bir oğlu olmasını istediğini diğer iki kızına karşı ise iyi bir anne olduğunu, böyle bir olayı gerçekleştirdiğine inanamadıklarını belirtti.

Polisin olayla ilgili ayrıntılı soruşturması devam ediyor.

Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment

Only registered users can comment.