‘Birleşen Gönüller’ ABD’de gösterime giriyor

‘Birleşen Gönüller’ ABD’de gösterime giriyor

Geçtiğimiz sene sonuna doğru Türkiye’de vizyona giren ve büyük ilgi gören ‘Birleşen Gönüller’ filmi ABD’de de gösterime giriyor.

Yapımcılığını Ser Film’in üstlendiği film, konusu yanında özellikle Hollywood’daki yapım şirketlerinin de kullandığı stüdyolarda çekilen tarihi bölümleri konuşulmuştu. Gerçek bir olaydan yola çıkarak hazırlanan film Türkiye’de 1,5 milyonu geçen izlenme sayısına ulaşmıştı. Avrupa ve bazı Uzakdoğu ülkelerinde de gösterime giren filmin ABD’deki ilk gösterimi 25 Ocak Pazar günü California’da olacak.

ABD’de dağıtımcılığını Los Angeles merkezli bir şirketin üzerine aldığı Birleşen Gönüller filmi aynı gün iki farklı şehirde gösterime girecek. Önümüzdeki Pazar günü Amerikan-Türk toplumunun yoğun yaşadığı Orange County’de öğle saatlerinde ilk defa California seyircisinin karşısına çıkacak olan filmin Los Angeles’taki gösterimi ise Westwood Blvd üzerindeki tarihi The Crest sinemasında olacak.

Film bütün salonlarda İngilizce alt yazılı olarak gösterilecek.

California’dan sonra Colorado ve Texas’da da gösterime girecek olan Birleşen Gönüller filminin kesinleşen gösterim tarih ve yerleri şu şekilde :

Los Angeles – 25 Ocak Pazar
Orange County ( Santa Ana )  – 25 Ocak Pazar
Denver   31 Ocak Cumartesi
Houston 31 Ocak Cumartesi
Austin 31 Ocak Cumartesi
Washington DC  7 Şubat Cumartesi
Phoenix  15 Şubat Pazar
Chicago  22 Şubat Pazar

San Fransisco, Seattle, New York ve New Jersey’de de gösterim tarihleri yakında netleşecek olan filme ABD’de yaşayan Ahıska Türkleri’de büyük ilgi gösteriyor.

Write a comment

1 Comment

  1. Erhan Muttalib January 23, 17:08

    Sadece bir gun mu gosterimde olucak???

Only registered users can comment.