ABD’nin Las Vegas şehrindeki ‘Kalp Krizi’ isimli restoranda hamburger yiyen bir kişi, kalp krizi geçirdi.

ABD’nin Las Vegas şehrindeki ‘Kalp Krizi’ isimli restoranda hamburger yiyen bir kişi, kalp krizi geçirdi.

Amerika’da fıkralara konu olacak bir olay yaşandı. İsmi verilemeyen bir kişi önceki gün ‘Kalp Krizi’ isimli restoranda büyük hamburger siparişi verdi. Hamburgerini yemeğe başladıktan bir süre sonra kalp kriz geçiren müşteri, çalışanlar tarafından fark edilir.

Restorana çağrılan ambulansla hemen hastaneye kaldırılan şahıs yapılan müdahale sonucu krizi atlattı. Olayın bir şaka olduğunu zanneden restoran sahibi Jon Basso, kriz geçiren kişiyi kendi gözüyle gördükten sonra olaya inandığını ifade etti. Önce kalp krizine inanmadığını söyleyen Basso, “İşçilerden biri, yemek yiyen bir müşterinin kriz geçirdiğini söyledi. Ben de şaka olduğunu düşündüm. Daha sonra mutfaktan salona gittim ve kriz geçiren müşteriyi gördüm. Hemen ambulans çağırdık.” dedi.

Bazı hamburgerlerin 6 bin kalori civarında olduğunu hatırlatan Basso, müşterileri herhangi bir sağlık sorununa karşı uyarmayı ihmal etmiyor. Özellikle turistlerin restorana büyük ilgi gösterdiğini ifade eden Basso, zaman zaman müşterilerin büyük hamburger fotoğrafını çekmek için uzun süre beklediklerini söyledi.

Öte yandan Kalp Krizi restoranında 2,5 kg civarında hamburger tüketebilen müşterilere yemekler ücretsiz servis ediliyor.

Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment

Only registered users can comment.