Zaman Amerika büyümeye devam ediyor

Zaman Amerika büyümeye devam ediyor

Geçen yazımızı gözünüzü bizden ayırmayın diyerek bitirmiştik.

Şayet o dönemden beri gözünüzü ayırmadıysanız gerek yazar gerek blog gerekse haber bölümümüzdeki gelişmelerin farkındasınızdır.

Biz ola ki dikkatinden kaçan okurlarımız için Zaman Amerika’daki gelişmeleri söyleyelim istedik.

Yazıları büyük bir beğeni ile takip edilen Turkish Review Genel Yayın Yönetmeni Kerim Balcı artık Zaman Amerika’da. Sitemizde ilk yazısını geçen hafta okurlarımıza sunduğumuz Kerim Balcı bundan sonra düzenli olarak yazılarıyla Zaman Amerika’da yer alacak.

Bir diğer yeni yazarımız ise ilk yazısını bugün sizlere sunduğumuz Niagara Foundation Başkan Yardımcısı Yasir Bilgin. Yasir Bilgin de bundan sonra her hafta yazıları ile Zaman Amerika’da okurlarıyla buluşacak.

Bu güçlü iki kalemin dışında uzun süredir sitemize yazıları ile renk katan Ahmet Kurucan, Arif Özutku, Ercan Özdemir, Ömer Kutlu, Sıtkı Özcan, Yasin Kesen ve Gezgin Abi de sizlerle birlikte olmaya devam edecek.

Avukat Metin Çağlar bir süredir sitemizde özellikle Amerika vizeleri konusundaki bilgilendirici yazılarıyla bizlerle. Çağlar Amerika’daki yasal konularla ilgili yazılarıyla merak edilenleri aydınlatacak.

Blog köşemizde ise Ayşin Koca bir solukta okunan ve okuyanı düşündüren yazılarıyla Zaman Amerika’nın bir diğer güçlü kalemi olarak yer alıyor.

Zaman Amerika’daki değişiklikler sadece yazarlarla mı sınırlı? Tabii ki hayır. Sizemizin YouTube sayfasında gündemdeki konular ile ilgili değerli isimlerin videolarına rastlayabilirsiniz.

ABD siyasetine, ekonomiye, uluslararası olaylara ve Amerika gündemine ait haberleri yine Zaman Amerika’da en son gelişmeleriyle sizlere sunmaktan mutluluk duyuyoruz.

Gözünüzü bizden ayırmayın, yeniliklerimiz devam edecek.

Görüşmek üzere…

Zaman Amerika

Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment

Only registered users can comment.