Aramıza yeni katılanlar

Aramıza yeni katılanlar

Bir süredir sitemizin gerek haberler anlamında, gerekse sosyal medyadaki paylaşımları olarak daha aktif olduğu gözünüze çarpmıştır.

Siz okurlarımızdan aldığımız güç ile Zaman Amerika olarak kendimizi daha da geliştirmek ve size en güncel, en yeni ve en ilginç haberleri sunmak için gayret içindeyiz.

Zaman Amerika yazar kadrosuna yeni bir isim katıldı. Sitemizin yeni yazarı spor konusundaki deneyimleriyle hem ABD’de hem de Türkiye’de adından çok söz ettirmiş bir isim, Ercan Özdemir.

Güney California Üniversitesi Kadın Futbol Takımı antrenörü olan Özdemir Amerika’da A Antrenörlük Lisansı’na sahip ilk Türk. Kariyerinde California Üniversitesi Los Angeles takımıyla yakaladığı Amerika Şampiyonluğu olan Ercan Özdemir her hafta yazılarıyla Zaman Amerika’da olacak.

Ercan Özdemir dışında sitemize bloglarıyla katkı yapan yeni arkadaşlarımızın da olması en büyük mutluluklarımızdan. Amerika’daki Müslümanların yaşadığı kimi zorlukları anlatan Nihal Koç, Amerika’daki Türk ev hanımlarıyla ilgili yazılarıyla Beste Nigar ve gündemdeki olayları kıvrak kalemiyle hikayelere aktaran Zeynep Demir Zaman Amerika’ya katılmasından mutluluk duyduğumuz isimler.

Yeniliklerimiz bu kadar mı? Tabii ki değil. Zaman Amerika içindeki gelişmeleri ve yenilikleri sizlere anlatmaya devam edeceğiz. Gözünüzü bizden ayırmayın.

Görüşmek üzere

Zaman Amerika

Write a comment

1 Comment

  1. ismail February 16, 17:13

    Yeni ismlerle yayinlariniz daha da faydali olacagini umuyorum.

Only registered users can comment.