Broadway’e en ucuz bilet nasıl bulunur?

Broadway’e en ucuz bilet nasıl bulunur?

Havaların soğumaya başladığı bu dönem Broadway şovlarına olan ilginin de yükseldiği bir zaman dilimi. New York denince akla ilk gelenlerden biri de şüphesiz altıncı ve dokuzuncu caddeler arasında 41’nci sokaktan başlayarak 54’ncü sokağa kadar devam eden 40 ayrı tiyatro sahnesinde sergilenen dünyaca en ünlü Broadway şovlarıdır.

Özellikle izlemek istediğiniz bir şov varsa kasabanızdaki kütüphaneden ya da bir tren terminalinden şovun bröşürüne iliştirilmiş kuponlardan faydalanabilirsiniz ama illa izlemek istediğiniz bir Broadway şovu yoksa macerayı da seviyorsanız bilet almak için son güne kadar beklemenizde fayda var. Times Meydanı’nda bulunan meşhur merdivenin hemen altında bulunan TKTS gişelerden çok ucuza ve hatta şansınız yaver giderse bedavaya bilet bulmanız mümkün.

Önünde uzun kuyruklar görebileceğiniz bu gişe, size en şatafatlı Broadway şovunun biletini yarı fiyatına sunabilir. Tek dezavantajınız gişede sadece o günün şovlarına ait bilet bulabilmeniz. Yani özellikle istediğiniz bir şova bilet bulma garantiniz yok çünkü gösteri günü koltuklarını halen dolduramamış olan şovların biletleri burada satılıyor.

Biletler önce yüzde 40 indirimle satışa çıkarılıyor, gösterim saati yaklaştıkça bu indirim yüzde 50’ye kadar yükselebiliyor. Hatta bazen kalan son iki bilet için kurra çekiliyor ve bu uzun bekleme neşeli bir eğleneceye de dönüşebiliyor.

Evet, sonuçta bu yöntemle istediğiniz şova bilet bulma garantiniz yok ama şanslıysanız o şovu bu yöntemle bedava izlemeniz de mümkün…


Denemek isteyenler için

TKTS

1564 Broadway

New York, NY

(212) 912-9770

Write a comment

1 Comment

  1. Orhan Akkurt November 20, 10:35

    Broadway bileti almak isteyen öğrenciler, sabah 10 gibi TKTS önünde sıraya girerse yüzde 50’ye varan ucuz bilet bulabilirler.

Only registered users can comment.