Nizam Market, E.coli bakteri et sattığı haberlerini yalanladı

Nizam Market, E.coli bakteri et sattığı haberlerini yalanladı

New Jersey ve çevre eyaletlerde yaşayan Türk, Ermeni, Boşnak ve Arap gibi etnik kökenli insanların gözde marketlerinden olan Nizam Market, sattığı et ürünlerinde E.coli bakteri bulunduğu iddialarını belge ile yalanladı.

Kamuoyuna yönelik Nizam Uluslararası Market’in açıklamasında, ‘‘Marketimiz ile ilgili çıkan en son haberlerin tümüyle asılsız ve yalan olduğunu duyuruyoruz’’ denildi. 

Nizam Market, yerel bazı basın kuruluşlarında çıkan, marketlerinde satılan etlerde E.coli bakterisinin olduğu iddialarını yalanladı. Yerel basın, Nizam Market’in 10-18 Haziran tarihleri arasında sattığı sığır etinde E.coli bakterisinin olduğunu yazmıştı.

Yerel basın bu iddiasına da marketin sattığı etleri G & M Co. adlı firmadan aldığı ve bu firmanın da 3 bin 586’ı pound sığır etini geri çağırdığını delil göstermişti.

Bu iddia üzerine Nizam Market kamuoyuna bir açıklamada bulundu.

Market, habere konu olan G & M Co. ile hiçbir alış-verişlerinin olmadığını kaydedildi. Şirket, sığır etlerinin tamamının son bir buçuk yıldır U.S BEEF & VEAL LLC. firmasından aldıklarını duyurdu.

Nizam Market, E.coli’li et sattıkları yolunda yalan iddiada bulunanlar hakkında da yasal işlemler başlatacaklarını da dile getirdi.

Nizam Market yetkilileri, sığır etlerini U.S BEEF & VEAL LLC. şirketinde aldıklarına dair faturayı da kamuoyu ile paylaştı.

Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment

Only registered users can comment.