İşte kilo vermeniz için ilginç öneriler

İşte kilo vermeniz için ilginç öneriler

Uzmanlar bugüne kadar kilo vermekle ilgili birçok öneride bulundu ve halen de birçok tavsiye vermekten kendilerini alamıyorlar.


Peki siz bu tavsiyelerle ne kadar kilo verdiniz ya da kilo verebildiniz mi? Kilo vermek az yemek, çok egzersiz yapmak kadar kolay olsaydı, birçok insan aşırı kilolu ya da obez olmazdı. Kilo vermeniz için egzersiz ve yemek yemenin yanında yaşamınızda değiştirmeniz gereken birçok davranışı da beraberinde getiriyor.


Çeşitli sürprizler de içeren önerileri dinlerseniz metabolizmanız daha hızlı çalışcak ve vücudunuzun şekle girmesi hızlanacaktır.


Daha fazla uyuyun.  Yediklerinizi azaltamıyorsanız, öğün sayısını azaltın. Meşrubat ve meyve suları gibi içecekler yoluyla sıvı kalori alımını kısın. Beslenme alışkanlıklarınız içindeki ekmek, makarna gibi karbonhidratların yerine sebze ve meyveleri tercih edin. Karbonhidrat takasına gidin. Ne kadar yediğinizi ve kaç kalori aldığınızı iyi hesaplayın. Daha fazla hareket edin. Ağırlık kaldırarak vücudunuzu daha fazla yağ yakmaya müsait hale getirin. Basit aletlerle egzersizlerinizi yoğunlaştırmaya çalışın. Kendinizi kilo verme konusunda sorumlu tutun ve çevrenizde bu konuda size yardım edebilecek kişilerin desteğini alın. Egzersiziniz boyunca daha az dinlenin. Daha fazla protein tüketin. Bol su için.


Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment

Only registered users can comment.