‘Prenses Diana soruşturmasının kilit ismi Cook’un ölümü şüpheli’

‘Prenses Diana soruşturmasının kilit ismi Cook’un ölümü şüpheli’

Prenses Diana’nın ‘derin devlet’ tarafından öldürüldüğü iddiaları, yeni soruşturma için zemin hazırlarken tabloid İngiliz gazetelerinden Daily Star, konuyla ilgili bilgiler paylaştı.

 

Manşetten verdiği özel haberinde Diana cinayeti soruşturmasının kilit tanığı Robin Cook’un soruşturma bitmeden bir yıl önce esrarlı şekilde öldüğüne dikkat çekti. SAS komandolarının Prenses Diana’yı öldürüp öldürmedikleri konusunda son sözü prenses öldüğünde dışişleri bakanı olan Robin Cook’un söyleyeceğine dikkat çeken Daily Star, sağlığı yerinde olan Robin Cook’un 2005 yılında İskoçya’nın dağlık bölgesinde yürürken şüpheli bir şekilde öldüğünü ileri sürdü.

 

İlkyardım helikopterinin 30 dakika yanına geç gittiği ve Robin Cook’un Inverness şehrindeki Raigmore Hastanesi’ne kaldırıldığında ölmüş olduğu kaydedildi. Robin Cook’un Prenses Diana’nın ölüm nedenini araştıran Operation Paget soruşturması sonuçlanmadan bir yıl önce öldüğü belirtildi. Soruşturmaya yakın kaynaklar politikacının ani ölümüyle ilgili olarak gazeteye “Onun ifadesini almak soruşturmaya bakan dedektifler için hayati önem taşıyordu. Soruşturmanın ucu onun bürosuna uzanıyordu.” diye konuştu.

 

Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment

Only registered users can comment.