Kızı prenses olmak isteyince ‘krallığını’ ilan etti

Kızı prenses olmak isteyince ‘krallığını’ ilan etti

Afrika’da küçük bir toprak alan ABD vatandaşı Jeremy Heaton, krallığını ilan etti. Heaton’ı krallık ilanına iten sebep ise küçük kızının prenses olmak istemesi.

Bu yıl yedi yaşına giren Emily adındaki kızının ‘prenses’ olma isteği Heaton’a Mısır ile Sudan arasında kurak bir çölde yaklaşık 2 bin kilometre karelik bir toprak alarak burada krallığını ilan etmesine neden oldu. Kızının prenses olmak istediğini ve yedinci yaş gününde bu hayalini gerçek kılabilmek için Afrika’da toprak alıp krallığını ilan ettiğini belirten Jeremy Heaton, saltanatının ismini de ‘Yeni Kuzey Sudan Krallığı’ diye koydu. Heaton, Mısır ile Sudan’a krallığını tanımaları için mektup gönderdiğini ancak bir yanıt alamadığını söyledi.

emily

Üç çocuk babası olduğu belirtilen Heaton, kızına duyduğu sevgiden dolayı kırallığını ilan ettiğini dile getirdi. Kızının artık evlerinde ‘Prenses Emily’ olarak çağrıldığını belirten Heaton, geçtiğimiz ay bayrağını dikerek ilan ettiği kralllığı konusunda da ısrarcı olacağını söyledi. Heaton, Mısır ile Sudan’dan ses çıkmaması durumunda konuyu Afrika Birliği’ne taşıyacağını ifade etti.

Washington Post gazetesine konuşan baba Heaton, kızının prenses olmak isteğinde ciddi olduğunu ve bu nedenle de satın alabileceği toprak aradığını söyledi. Araştırmaları sonunda ‘Bir Tavil’ adı verilen ve bayrağını diktiği toprağı bulduğunu söyleyen Heaton, ‘‘Bazen hiç yapmayacağınız şeyleri çocuklarımız için yapabiliyorsunuz.’’ dedi.

 

Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment

Only registered users can comment.