Portland’ın yeni sahibi ‘Stephen Curry’!

Story Highlights

  • Stephen Curry, sakatlıktan çıktığı ilk maçta Portland Trail Blazers'a 40 sayı attı
  • Maçın ardından bir taraftar Portland'ın Wikipedia sayfasında 'Takımın Sahibi' kısmını değiştirerek 'Stephen Curry' yaptı.

Related Articles

Portland’ın yeni sahibi ‘Stephen Curry’!

NBA Batı Konferansı Yarı Final Serisi’nde dün akşam Portland Trail Blazers’la karşılaşan Golden State Warriors, zorlu rakibini sakatlıktan yeni dönen yıldızı Stephen Curry ile geçti.

Ev sahibi Blazers, rakibinin kötü başladığı maçı üçüncü çeyreğin ortalarına kadar önde götürmesine rağmen son çeyrekte Curry’nin sayılarına engel olamadı. Performansıyla serinin dördüncü karşılaşmasını uzatmalara taşımayı başaran yıldız oyuncu, uzatma dakikalarında attığı 17 sayıyla takımına galibiyeti getirdi.

Üst üste ikinci kez NBA’in ‘En Değerli Oyuncu’su seçilen Curry, bu performansıyla uzun bir aradan sonra ilk kez yedek başladığı maçı, toplam 40 sayıyla tamamladı.

Maç sonrası bir hayranının Curry’ye yaptığı sürpriz ise sosyal medyayı salladı. Portland Trail Blazers’ın Wikipedia sayfasında bir düzenleme yapan Warriors taraftarı, ‘Takımın Sahibi’ kısmını ‘Stephen Curry’ olarak değiştirdi. Sayfanın ekran görüntüsü kısa sürede sosyal medyada en çok paylaşılan görseller arasına girdi.

Sayfa, kısa bir süre sonra Wikipedia editörleri tarafından eski haline getirildi.

 

 

 

Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment

Only registered users can comment.