Milli takım Washington’da

Milli takım Washington’da

Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim, önümüzdeki 15 yılı kapsayacak yeni bir oyuncu grubunu ortaya çıkaracaklarını söyledi. Washington’da süren kampın faydalı geçtiğini anlatan tecrübeli hoca, “Adımlarımız çok iyi. Birkaç şampiyonada görev yapacak genç bir nesil geliyor. Bundan herkes emin olabilir.” dedi.

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, genç oyuncuların performansından çok memnun olduğunu söyledi. Başarılı teknik adam, “Şu ana kadar gerek oyun anlayışı, gerek coşku, gerek istek, arzu ve bu formayı alma adına gösterdikleri mücadeleden dolayı kendilerine teşekkür ederim.” dedi.

ABD’nin başkenti Washington’da devam eden kampta değerlendirmede bulunan Terim, özellikle genç isimlerin üzerinde durdu. Genel manada takımın performansından hoşnut olduğunu belirten deneyimli hoca, “Arkadaşlarımla beraber inanıyorum ki bir nesil koyacağız ortaya. Bundan herkes emin olabilir. Dışarıdaki yetenekli oyuncularımızı da buraya katarsak 15 senelik birkaç şampiyonalık oyuncu grubunu ortaya çıkaracağız. Bundan emin olabilirsiniz. Bu, beni çok mutlu ediyor. Bir jenerasyon yakalamadık; bir jenerasyon ortaya koyuyoruz. Hazırlık maçlarında netice kaygısı taşımıyoruz, kazanacağımız oyuncular bizi ilgilendiriyor. Adımlarımız çok iyi. Aile ortamı kuruyoruz.” ifadelerini kullandı. Honduras ve ABD ile oynanacak karşılaşmaların sonuçları ne olursa olsun, Milli Takım’a çok şey katacağını belirten Terim, “Bu tür maçlar tecrübe edinmek adına, değişik felsefelere ve oyun taktiklerine karşı mücadele etmek adına bizi Avrupa Şampiyonası için yoğuruyor. Sezon sonu olması bizim aleyhimize, tam tersi bu rakiplerimiz ise Dünya Kupası’na gidecekler.” diye konuşarak sözlerini tamamladı.

Öte yandan A Milli Takım, dünkü idman öncesi tam kadro Washington’daki parlamento binasına gitti. Amerika’nın en önemli ve akıllarda kalan mekânlarından biri olan bina önünde hatıra fotoğrafı çektiren Ay-Yıldızlılar, selfie pozu vermeyi de ihmal etmedi.

Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment

Only registered users can comment.