Löw, 2016′ya kadar Alman Milli Takımı’nda kalıyor

Löw, 2016′ya kadar Alman Milli Takımı’nda kalıyor

Alman Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Joachim Löw, 2016 yılına kadar takımın başında kalacağını açıkladı. Löw, Dünya Kupası’ndan sonraki hedeflerinin 2016’da Fransa’da yapılacak Avrupa Şampiyonası olduğunu söyledi.

Brezilya’da düzenlenen Dünya Kupası’nda şampiyon olan Alman Milli Futbol Takımı’nın Teknik Direktörü Joachim Löw, yaklaşık iki hafta süren spekülasyonlara son verdi.

Dünya Kupası’nı havaya kaldırdıktan sonra görevi bırakcağı yönünde söylentiler çıkan Löw, perşembe günü yaptığı açıklamayla takımın başında kalacağını ve 2016 yılına kadar olan sözleşmesinin süreceğini kaydetti.

Tecrübeli teknik adam, kupadan sonra yaklaşık 10 günlük tatil iznine ayrılmış ve biraz dinlendikten sonra karını açıklayacağını ifade etmişti.

Alman Futbol Federasyonu (DFB) internet sayfasına bir röportaj veren Löw, “2016 yılında Fransa’da düzenlenecek olan Avrupa Futbol Şampiyonası’na Milli Takım ile gidecek misiniz?” sorusuna “evet” şeklinde yanıt verdi.

Löw, “Bu takımla birlikte Fransa’ya gitmekten daha güzel bir düşünce olamaz benim için. İlk günkü gibi motivasyonum tam.” ifadelerine yer verdi.

Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment

Only registered users can comment.