Los Angeleslı Türkler hem Enes Kanter’e hem Van’a destek verdi

Los Angeleslı Türkler hem Enes Kanter’e hem Van’a destek verdi

NBA’de önceki gece oynanan LA Clippers – Utah Jazz maçı özel anlara sahne oldu. Staples Center’da 20 bin seyircinin izlediği maçta, Vanlı depremzedeler unutulmadı. Van’da yaşanan deprem felaketinin yaralarını sarmak için bilet gelirlerinin bir kısmı, Vanlı depremzedelere bağışlandı.

Maça milli yıldız Enes Kanter’i desteklemek için Los Angeles’ta yaşayan 200 kadar Türk taraftar da katıldı. Türk taraftarlar maç öncesi özel olarak 2 takımın maça ısınma antremanını izlediler ve maç boyunca Enes için tezahüratlarda bulundular.

Maç sonrasında ise Türk taraftarlar, milli oyuncu Enes Kanter ile buluştu. Genç oyuncuya maç hatırası olarak özel hazırlanan tablo hediye edilirken Enes, duygulu anlar yaşadı. Çaylak oyuncu, Los Angeles’ta Türk taraftarlarla buluşmaktan dolayı çok mutlu olduğunu söyleyerek herkese teşekkür etti.

Maçta taraftar desteğiyle birlikte oldukça moralli gözüken milli basketbolcu, 11 dakika süre aldığı maçta yıl içi ortamalarını aşarak 7 sayı ve 4 ribaund ile oynadı. Çekişmeli geçen maç, Los Angeles Clippers’ın 105-96’lık üstünlüğü ile sonuçlandı.

Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment

Only registered users can comment.