Klinsman: İlk saniyeden itibaren diri ve cesaretli olmalıyız

Klinsman: İlk saniyeden itibaren diri ve cesaretli olmalıyız

Amerika Birleşik Devletleri Milli Takımı Teknik Direktörü Jürgen Klinsman, Belçika karşısında ilk saniyeden itibaren diri ve cesaretli olmaları gerektiğini söyledi.

2014 Dünya Kupası son 16 maçında Belçika ile karşılaşacak ABD’de teknik direktör Jürgen Klinsman ve takım kaptanı Clint Dempsey, basına açıklamalarda bulundu.

Jürgen Klinsman, Belçika’nın oyunu sonuna kadar götürebilen, her zaman ritmini koruyabilen, konsantre olabilen ve son dakikalarda sonucu değiştirebilecek goller atabilen bir takım olduğunu belirterek, “Gerçek bir mücadele için hazır olmak zorundayız. Bize gelen fırsatları değerlendirebilmeliyiz.” ifadelerini kullandı.

Şansların eşit olduğunu dile getiren Klinsman, şöyle konuştu: “Şu an oyunlar eşit, bunu her yerde görebilirsiniz. Her şey mümkün. Bu yüzden çok iyi hazırlandık. Uyanık olmalıyız. İlk saniyeden itibaren diri ve cesaretli olmalıyız.”

Takım kaptanı Clint Dempsey ise “Hazırlanabileceğimiz en iyi şekilde hazırlandık, oyun için heyecanlıyız ve Jürgen’in söylediği gibi gerçekten açız. Sadece gruptan çıkmak bizim için yeterli değil. Bu Dünya Kupası’nda gerçekten ileri gitmek istiyoruz ve bazıları için bu son şans. Dolayısıyla en iyisini yapmak istiyoruz ve eminim ki yapabildiğimizin en iyisini ortaya koyarsak iyi bir sonuç alacağız.”

 

Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment

Only registered users can comment.