Golden State, Kevin Durant’in peşine düştü

Golden State, Kevin Durant’in peşine düştü

Bu sezon şampiyonluğu kıl payı kaçıran Golden State Warriors, Oklahoma City Thunder’ın yıldızı Kevin Durant’e gözünü dikti.

Transfer görüşmeleri için yasal sürenin başlamasını bekleyen Warriors patronu Joe Lacob, Durant transferinin sinyalini Stanfor Üniversitesi’nde yaptığı bir konuşmada verdi. Geçtiğimiz hafta yaşadıkları tarihi mağlubiyetin ardından önümüzdeki sezon için çalışmalara başladıklarını kaydeden Lacob, “Transfer döneminde agresif olacağız. Serbest kalan en iyi oyuncuları almak için elimizden ne gerekiyorsa yapacağız” dedi. Lacob, istedikleri transferleri gerçekleştirmek için maddi hiçbir fedakarlıktan kaçınmayacaklarını söyledi.

Yıldız oyuncu Kevin Durant ise transfer görüşmeleriyle ilgili henüz herhangi bir açıklama yapmadı. Durant, transfer kararında para ya da şöhretin değil, sadece basketbolun etkili olacağını söyledi.

TRANSFER GÖRÜŞMELERİ 1 TEMMUZ’DA BAŞLAYACAK

Amerikan Basketbol Ligi NBA’de takımların serbest kalan oyuncularla yasal görüşmeleri 1 Temmuz tarihinde başlıyor. Bu tarihten önce takımların ya da oyuncuların transferle ilgili net bir açıklama yapmaları yasak. Takım ve oyuncu arasında karşılıklı anlaşma sağlanması durumunda ise imzaların atılması için 8 Temmuz’un beklenmesi gerekiyor.

DURANT, LİGDEKİ EN PAHALI 7. OYUNCU

Kevin Durant, yıllık yaklaşık 22 milyon dolarlık maaşla şu an NBA’in en çok kazanan 7. oyuncusu. Golden State Warriors’da ise en yüksek maaşı yıllık 15,5 milyon dolarla Klay Thompson alıyor. Üst üste ikinci kez ligin en değerli oyuncusu seçilen Stephen Curry ise yılda 11,3 milyon dolarla Golden State’in en çok kazanan 5. oyuncusu.

Fotoğraf: ShuttrKing|KT

Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment

Only registered users can comment.