Fatih Üniversitesi Avrupa ikincisi oldu

Fatih Üniversitesi Avrupa ikincisi oldu

Fatih Üniversitesi, basketbolda Avrupa ikincisi oldu. Hollanda’nın Rotterdam kentindeki turnuvanın finalinde Litvanya’nın Mykolas Romers Üniversitesi’ne 86-74 mağlup olan temsilcimizde  kaybedilen finalin üzüntüsü yaşanıyor. Sportif Direktör Coşkun Uslusoy, gelecek yıl şampiyonluğu kazanacaklarını söyledi.

Hollanda’nın Rotterdam kentinde düzenlenen Üniversite-lerarası Spor Turnuvası’nda finalde Litvanya’nın Mykolas Romeris Üniversitesi’ne 86-74 yenilen Fatih Üniversitesi Basketbol Takımı, Avrupa ikincisi oldu. Son yıllarda hem Türkiye hem de uluslararası alanda kazandığı derecelerle adını duyuran  temsilcimiz, elde ettiği başarıyla ülkemizi sevindirdi. Son 4 yılda 3 Türkiye şampiyonluğu ve bir de Avrupa ikinciliği kazanarak başarılı bir grafik çizen Fatih Üniversitesi, sergilediği istikrarlı performansla da göz doldurdu. Çek Cumhuriyeti, Macaristan, Sırbistan ve Litvanya gibi önemli takımların yer aldığı turnuvada finale kadar yükselen ekibimiz, kaçan şampiyonluğa yanıyor.

    Finalde iyi bir oyun ortaya koymalarına rağmen kupaya uzanamadıklarını belirten Fatih Üniversitesi Sportif Direktörü Coşkun Uslusoy, “Final maçında iyi mücadele ettik. Litvanya güçlü bir takım. Şampiyonluk kupası bu yıl onlara nasip oldu. Seneye daha çok çalışarak zirveye yerleşmek istiyoruz. Bizleri duaları ve destekleri ile yalnız bırakmayan bütün dostlarımıza, oyuncularımıza canı gönülden teşekkür ediyorum.” ifadesini kullandı.

    Takım kaptanı ve turnuvanın en değerli oyuncularından biri olan Kerem Özkan ise ekip olarak iyi bir mücadele örneği sergilediklerini söyledi. Dev şölende ellerinden geleni yaptıklarını kaydeden tecrübeli oyuncu, “Bazen şansın da yanınızda olması şart. Bu kupayı alamamış olmak bizi üzse de motivasyonumuz her geçen gün artıyor.” dedi. Geçtiğimiz sezon da Avrupa ikincisi olduklarını hatırlatan yetenekli isim, “Demek ki doğru yoldayız. Takım olarak eksiklerimiz olabilir, ama mücadele açısından gayet iyiyiz. Bu başarımızı bizlere destek veren bütün herkese armağan ediyoruz. İnşallah seneye Avrupa şampiyonu olarak ülkemize döneriz.” şeklinde konuştu.

Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment

Only registered users can comment.