Enes, 25 sayıyla oynadı, Koç Donovan’dan övgüyü kaptı

Enes, 25 sayıyla oynadı, Koç Donovan’dan övgüyü kaptı

NBA’de Oklahoma City Thunder forması giyen Enes Kanter, 110-104 sonuçlanan Denver Nuggets maçının kahramanı oldu.

24 dakika süre alan milli basketbolcumuz, rakip potaya 25 sayı gönderdi. Koç Billy Donovan, Enes’in performansına hayran kaldı. Yetenekli pivot, başarısının sırrını kendisini desteklemeye gelen Türk vatandaşlara bağladı.

NBA’deki gururumuz Enes Kanter’in formasını terlettiği Oklahoma City Thunder, deplasmanda Denver Nuggets’ı 110-104 mağlup etti. 24 dakika parkede kalan milli basketbolcumuz, 14’te 10 saha içi isabeti ve 7’de 5 serbest atış istatistiğiyle 25 sayı kaydetti. Galibiyette büyük rol oynayan Kanter, ayrıca 4’ü hücum 8 ribaunt aldı. Bu sonucun ardından OKC, üst üste 5. zaferine ulaştı. Karşılaşmanın ardından oyuncusunu öven Koç Billy Donovan, “Enes gerçekten iyi bir iş çıkardı. Boyalı alanda çok etkiliydi” ifadelerini kullandı.

Rakibin kendilerini zorladığını dile getiren 23 yaşındaki yetenekli pivot, “Denver evinde çok iyi mücadele eden bir ekip. Geçtiğimiz hafta son şampiyon Golden State Warriors’u devirmişlerdi. İlk yarı bütün takım nefes almakta sorun yaşadı. Daha sonra Kevin Durant ve Russell Westbrook liderliğinde kazandık. Play-off yolundaki kritik bir engeli aştık” diye konuştu.

Enes Kanter, maçta büyük patlama yapmasını şöyle anlattı: “Stada 30-40 civarı Türk taraftarımız gelmişti. Bana çok destek oldular. Onların büyük payı var. Dualarını eksik etmeyen herkesten Allah razı olsun.”

All-Star oylamasına değinen yetenekli oyuncu, “Batı Konferansı ön alanda ilk 10’a girmeme tüm Amerika şaşırdı. İnşallah gelecek senelerde o organizasyonda boy gösteririm” temennisinde bulundu.

Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment

Only registered users can comment.