Curry’nin eşinden ‘şike’ iddiası

Curry’nin eşinden ‘şike’ iddiası

NBA Final Serisi 6. maçında Cleveland Cavaliers’e deplasmanda mağlup olan Golden State Warriors’da Stephen Curry ve ailesi tartışmaların odağı oldu.

‘Ligin en değerli oyuncusu’ Stephen Curry, maçın son çeyreğinde 6 faulle oyun dışı kalınca sinirlenerek dişliğini bir taraftara fırlatırken, eşi Ayesha Curry maçta ‘şike yapıldığını’ iddia etti. Yıldız oyuncunun kayınpederinin ise güvenlik güçleri tarafından ‘sahte kimlik düzenleme’ iddiasıyla aranan bir suçluya benzetilerek gözaltına alınmak istendiği açıklandı.

“MAÇTA ŞİKE VAR”

Ayesha Curry, eşinin oyun dışı kalması üzerinde NBA yönetimini eleştiren bir twit atarak “Özür dilerim ama bütün saygımı kaybettim. Bu (maç) kesinlikle para karşılığında ayarlanmış. Ya da televizyon ratingleri için, emin değilim. Ama buna sessiz kalmayacağım” diye yazdı.

Curry’nin NBA’i şike yapmakla suçlayan paylaşımı sosyal medyada büyük tepki aldı. Bayan Curry’ye ‘Bir an evvel telefonu bırakıp uyumasını’ tavsiye eden pek çok kullanıcı, Curry ailesini mağlubiyeti kabullenmeye davet etti.

https://twitter.com/RisaxO/status/743661309070278656

Ayesha Curry, daha sonra mesajlarını sildi. Babasının başına gelen olay nedeniyle moralinin bozuk olduğunu söyleyen Ayesha Curry, hissi davrandığını kabul etti.

Eşinin ‘şike’ yorumuna değinen Stephen Curry ise “Twitter, insanların kendilerini olayların sıcaklığına fazlaca kaptırdığı bir mecra. Belli bir süre sonra sakinleşiyor ve kendinize geliyorsunuz. Ayesha’yı hissi davrandığı için suçlamayacağım” dedi.

Yıldız oyuncu Stephen Curry, NBA 2016 Final Serisi 6. maçında faul limitini doldurarak kariyerinde ilk kez oyun dışı kalmış, hakemin bu kararına dişliğini bir taraftara fırlatarak tepki gösterince takımının bir de teknik faulle cezalandırılmasına neden olmuştu.

Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment

Only registered users can comment.