Copa America’da yarı finalistler belli oldu

Copa America’da yarı finalistler belli oldu

Copa America’da yarı finalistler belli oldu.

Ev sahibi ABD’den sonra Peru’yu penaltılarla geçen Kolombiya ikinci yarı finalist oldu.

Kupanın en büyük favorisi Arjantin Messi’nin ilk 11 başladığı maçta Venezuella’yı 4-1 ile geçerek üçüncü yarı finalist oldu.

Kupanın son yarı finalisti merakla beklenen, çekişmeli geçeceği düşünülen Şili – Meksika maçından sonra belli oldu. Maç beklendiği gibi zor geçmedi. Meksika takımının tarihinin en ağır yenilgisini aldığı maçı Şili 7-0 kazandı.

Açılış perdesi karşılaşmanın 16. dakikasında Punc’ın kaleciden dönen topu düzgün bir vuruşla tamamlamasıyla başladı. 44. dakikada Vargas ilk yarının skorunu belirledi. 49. dakikada Alexis’in golü skoru 3-0’a getirdi. 52. dakikada defansın arkasına sarkan Vargas skoru 4-0’a taşıdı.

Bu dakikadan sonra oyundan iyice kopan Meksika’ya Şili acımadı. 57. dakikada Vargas hatrik yaparak skoru 5-0’a getirdi. 74. dakikada yine Vargas, 87’de Punc’ın bulduğu gollerle karşılaşma 7-0 sona erdi.

Karşılaşmaya 4 gol atan Vargas ve tüm gollerde katkısı bulunan Alexi Sanchez damga vurdu. Bu sonuç Meksika’nın resmi müsabakalarda aldığı en ağır yenilgi olarak tarihe geçti.

Yarı final programı şöyle;

21 Haziran Salı: ABD –  Arjantin / HOUSTON, NRG Stadium 9:00 PM ET

22 Haziran Çarşamba: Kolombiya – Şili / CHICAGO,  Soldier Field  8:00 PM ET

Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment

Only registered users can comment.