Cleveland NBA finaline adını yazdırdı

Cleveland NBA finaline adını yazdırdı

Cleveland Cavaliers, Toronto Raptors’ı 113 – 87 mağlup ettikleri maçın ardından NBA finaline geçen yılın ardından bu sene de ismini yazdırdı.

Doğu Konferansı Finali’nde Cavaliers seride 3-2 öndeydi ancak evindeki son iki maçı kazanan Raptors, kendi sahasında oynanacak bu maçı da kazanmak istiyordu.

İlk periyottan itibaren Cavaliers’ın üstünlüğü ile giden maçta LeBron James 33 sayı ve 11 rebound ile oynadı. Takım arkadaşı Kyrie Irwing ise 30 sayı ve 9 rebound Cavaliers’ın en skorer ikinci ismi oldu. Raptors’tan Kyle Lowry  ise 35 sayı üretip 3 rebound almasına karşın galibiyeti takımına kazandıramadı.

Şimdi bütün gözler yarın oynanacak Golden State Warriors – Oklahoma City Thunder maçına çevrildi. Seride 3-2 önde olan Thunder yarın evinde oynayacağı maçı kazanırsa finalde Cavaliers ile eşleşecek. Şayet yarınki maç Warriors’ın üstünlüğü ile biterse bir sonraki maç 30 Mayıs’ta oynanacak.

NBA finalleri 2 Haziran’da başlayacak. Geçen sene finalde Cleveland Cavaliers ile Golden State Warriors karşı karşıya gelmişler ve Warriors uzun bir sürenin ardından NBA şampiyonu olmuştu.

Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment

Only registered users can comment.