Cavaliers, Raptors’ı ilk maçta dağıttı

Cavaliers, Raptors’ı ilk maçta dağıttı

Amerikan Basketbol Ligi NBA’de Doğu Konferansı Finalleri hızlı başladı.

Serinin ilk maçında Cleveland Cavaliers, kendi evinde Toronto Rapters’ı 115-84 mağlup etti. LeBron James’in 13’te 11 sayı yüzdesiyle oynadığı maçta takım arkadaşı Kyrie Irving Cavaliers adına 27 sayı üretti. Raptors’ta ise en skorer oyuncu Demar DeRozan 18 sayı kaydederken, Kyle Lowly sadece 8 sayı üretebildi.

Bu skorla Clevelend Cavaliers, NBA 2016 Play-Off Serisi’ndeki art arda 9. galibiyetini aldı. Geçtiğimiz yıl finalde kaybettikleri şampiyonluğu bu yıl kazanmak istediklerini söyleyen LeBron James, “Hedefimiz art arda 9 maç kazanmak değil. Ben bunu daha önce de yaptım. Art arda 14 maç da kazandım. Bizim hedefimiz şampiyon olmak” dedi.

Cavaliers, ilk iki turda rakiplerini 4-0 ve 4-0’lık serilerle rahat geçmişti. Sadece sekiz maç oynayarak finale çıkan Cavaliers, bu sayede final öncesinde 8 gün dinlenme şansı buldu. Rakibi Toronto Rapters ise ilk iki turda toplam 14 maç oynadı. Konferans yarı finalinde Miami Heat’i serinin yedinci ve son maçında geçebilen Raptors, Cleveland karşısındaki final serisi öncesi sadece bir gün dinlenme şansı bulabildi.

Serinin ikinci maçı 19 Mayıs Perşembe günü yerel saatle 18.30’da (8.30 PM EST) başlayacak.

Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment

Only registered users can comment.