Trump’ın korumaları gazeteci tartakladı

Trump’ın korumaları gazeteci tartakladı

Time dergisinin tecrübeli foto-muhabiri Christopher Morris, ABD Başkan aday adaylarından Donald Trump’ın Virginia mitingde ‘Gizli Servis’ koruması  tarafından darp edildi.

Irkçı söylemleriyle gündemden düşmeyen Trump’ın korumasının bu hareketi basın mensupları ve çok sayıda kişi tarafından tepki topladı.

Olay, Donal Trump’ın mitingini takip eden Morris’in bir grup protestocuyu görüntülemek istemesiyle başladı. Görgü tanıklarının ifadesine göre Morris, Trump’ı protesto etmek için alana gelen göstericilere doğru yönelince Trump’ın koruması da sert bir şekilde müdahale etti.

Amatör bir kamera tarafından an be an çekilen görüntülerde Gizli Servis ajanı Morris’in boğazını sert bir şekilde sıkıp yere fırlatıyor. Üstüne bir de yerde tekmeler savuruyor.

Bu olay üzerine miting alanından çıkarılan foto muhabiri Christopher Morris’in ise Trump’tan ve korumadan şikayetçi olacağını söyledi.

Trump, seçim çalışmalarına başladığı ilk günden beri, ‘Gizli Servis’ ekibi tarafından korunuyor. Her iki partinin aday adayları, seçim çalışmalarında ‘Gizli Servis’ tarafından korunma talebinden bulunabiliyor.

Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment

Only registered users can comment.