Trump’ı giydiği şapka ile protesto eden genç kız ölüm tehditleri alıyor

Trump’ı giydiği şapka ile protesto eden genç kız ölüm tehditleri alıyor

New York’un Staten Island bölgesinde Home Depot’ta çalışan bir kız, Cumhuriyetçi Parti’nin muhtemel başkan adayı Donald Trump’ı protesto etmek için “Amerika hiç mükemmel olmadı” yazılı şapka giydiği için ölüm tehditleri almaya başladı.

22 yaşındaki Krystal Lake, İslam ve göçmen karşıtı söylemleri ile dikkatleri üzerine çeken Trump’ı protesto etmek için başına taktığı “Amerika hiç mükemmel olmadı” şapkasından sosyal medyada büyük ilgi gördüğünü ancak sonrasında çok sayıda ırkçı mesaj ile ölüm tehdidi alamaya başladığını söyledi.

Çarşamba günün, çalışma arkadaşlarının uyarması ile kendisini sosyal medyada gören Lake, Trump’ın söylemlerini beğenmediğini ve bunu dile getirmeye devam edeceğini söyledi. Demokrat Partili Bernie Sanders’ı desteklediğini belirten Lake, giydiği şapkanın bu kadar tepki toplayacağını beklemediğini ifade etti.

Şapkasındaki mesajın Amerika’nın artık değişip ve gelişmesi gerektiği mesajı verdiğini belirten Lake, “Geçmişe bakalım mesajının pozitif bir mesaj olduğunu zannetmiyorum” dedi. Lake, “Keşke, Amerika’yı daha mükemmel yapmak yerine daha iyi yapmak için kaygılansak” şeklinde konuştu.

Genç kızın çalıştı Home Depot yetkilileri ise yaptığı açıklamada, Lake’nin işyerinde bulunduğu süreç içerisinde herhangi bir şapka takmadığını ve bu tarz siyasi mesajların kendi görüşlerini yansıtmadığını söyledi. Lake ise, iş yerindeki arkadaşlarının Trump’ı destekleyen kıyafetleri giydiğini belirtti.

Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment

Only registered users can comment.