Trump’dan Ted Cruz’a hakaret

Trump’dan Ted Cruz’a hakaret

Cumhuriyetçi Parti’nin başkanlık seçimlerinde güçlü başkan aday adayı olan ünlü işadamı Donald Trump, rakibi Senatör Ted Cruz’a hakaret etti. Trump, konuşmasında rakibi için “pislik” (jerk) dedi.

Cumhuriyetçi Parti içindeki başkan adaylığı yarışında önde görünen Donald Trump, anketlerde ikinci sırada olarak gösterilen Teksas Senatörü Cruz’a ağzını bozdu. Trump, Ted Cruz için “pislik gibi görünüyor” diye hakaret etti.

Teksas Senatörü Cruz’un MSNBC televizyonunda Trump’ın “kürtaj destekçisi” ve Iowa halkı içinde “Iowalılar nasıl da aptal insanlar” sözlerini söylediğini dile getirmişti. Trump Cruz’un hakkında kürtaj destekçisi ve Iowa halkını “aptallıkla” suçladığı sözlerine sert karşılık verdi. Trump, “O (Cruz) yalancı. O nedenle de kimse onu sevmiyor, Senato’dan kimse desteklemiyor, Senato’nun ortasında kimse ile uzlaşıya varamıyor” dedi.

Cruz’a olan öfkesini alamayan Trump daha sonra şöyle devam etti; “Pislik gibi görünüyor. O hep kendisinden yana (bencil). Biliyorsunuz, biraz yeteneği olduğu şey başkalarına laf edebilmesidir. Sen burada “yalnız kurt” olarak kalamazsın. Şuan başkan olan Obama zaten öyle birisi”

Cruz ile Başkan Obama’yı mı kıyas ediyorsunuz sorusuna Trump, “Yani, onlar birbirlerinin aynısı. Doğrusunu isterseniz, bence Ted, Obama’dan daha gürültücü. Kimse Ted ile yola çıkmak istemez. Hiç değilse Obama’yı seven bazıları var. Ted’i kimse sevmez, seven birisini de görmedim… Senatörler bile bana gelip, beni destekliyorlar” dedi.

MSNBC ve ABC televizyon kanallarına konuk olan Trump, Cruz’un hakkında seçkinleri koruduğu, Atlantic City şehrinde bir yaşlı kadının evini elinden aldığı sözlerine de cevap verdi. Trump, “Ben kimsenin evini elinden almadım. Böyle bir şey yapmam. Yalan üstüne yalan söylüyor, bundan başka bir şey değil yaptığı” diye çıkıştı.

Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment

Only registered users can comment.