Trump rakibi Carson ile dalga geçti

Trump rakibi Carson ile dalga geçti

Hemen hemen her açıklaması sansasyonel olan Cumhuriyetçi Parti’nin başkan aday adaylarından Donald Trump, bu defa parti içindeki en güçlü rakibi olarak görülen Ben Carson ile dalga geçti

Maimi şehrinde katıldığı bir programda Trump, Iowa eyaletinde yapılan anketlerde kendisini Carson’a karşı geride gösteren kamuoyu yoklamalarının doğruyu yansıtmadığını ileri sürdü. Trump, “Iowa’yı çok seviyorum ve anketlerin doğru olmadığını düşünüyorum’’ dedi.

Cumhuriyetçi Parti içindeki yarışta ülke geneline göre önde görünen Trump, “Günün size en önemli haberini vereyim. Iowa’da anketler beni Carson’ın ardından ikinci sırada gösteriyor. Biz Carson’u bu konuda bilgilendirdik ama o hala uyuyor’’ dedi.

Iowa anket sonuçlarını eleştiren Trump, “Sözümona Ben Carson Iowa’daki önseçimlerde anketlere göre önde. Carson enerjisi tükenmiş birisi. Bizlerin yarışı kazanabilecek enerjiye sahip insana ihtiyacımız var” diye konuştu.

Quinnipiac Üniversitesi’nin geçen gün açıkladığı Iowa önseçim anket sonucuna göre Trump, Carson’un 8 puan gerisinde görünüyor. Trump, ‘‘Ben bu anket sonucuna inanmıyorum çünkü bu anketi yapanlar beni sevmeyenler kimseler’’ demişti.

Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment

Only registered users can comment.