Trump, Fox ve Cumhuriyetçilerin tartışmalarına karşı zaferini ilan etti

Trump, Fox ve Cumhuriyetçilerin tartışmalarına karşı zaferini ilan etti

Cumhuriyetçi Parti’den başkan aday adayı olan milyarder işadamı Donald Trump, hafta boyunca tartıştığı Fox News haber kanalı ve bu kanalda yayınlanan Cumhuriyetçi Partili diğer başkan aday adayları tartışma programına karşı zaferini ilan etti.

Fox News kanalında Iowa önseçimleri öncesinde yayınlanan son Cumhuriyetçi Partili başkan aday adaylığı tartışma programına katılmayan Trump, bunun yerine seçim kampanyası için düzenlenen bağış toplantısına iştirak etti. Burada konuşan Trump, Fox News’de yayınlanan tartışma programını kast ederek, “Söylemek isterim ki onlara, bizim burada daha fazla kamera var’’ diyerek basının kendi etkinliğine daha çok ilgi gösterdiğini savundu.

Trump, Fox News de yayınlanan başkan adaylığı tartışma programını neden protesto ettiğini bu kanalı ve bu kanalın ünlü haber programı sunucusu Megyn Kelly’i alaya alarak açıkladı. Trump, Fox News’de yayınlanan tartışma programında Kelly’in eş moderatör olmamasını istemişti.

Trump, seçim kampanyası için yapılan gaziler bağış toplantısında 5 milyon dolardan fazla yardım elde edildiğini söyledi. Trump’ın seçim kampanyasına yapılan bağışın 1 milyon 500 bin doları finansçı Carl Icahn’dan geldi.

Bağış toplantısının ardından CNN açıklama yapan Trump, Fox’ın üst yönetiminin kendisinden özür dilediğini savundu ancak kimin kendisinden özür dilediğini ise açıklamadı. Trump, Fox News üst yönetiminden özür açıkalamasını ise tartışma programından iki gün öncesinden aldığını söyledi. 

Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment

Only registered users can comment.