Trump Clinton’a ‘şeytan’ dedi

Trump Clinton’a ‘şeytan’ dedi

ABD’de Cumhuriyetçi Parti’nin başkan adayı Donald Trump, Demokrat Parti’nin adayı Hillary Clinton’ın şeytan olduğunu söyledi.

Pennyslvania’daki bir lisenin spor salonunda konuşan Trump, Demokrat aday adayı Bernie Sanders’ı, yarışı Clinton’a bırakması nedeniyle eleştirdi. Trump “Sanders şeytanla anlaşma yaptı. O (Clinton) bir şeytan” dedi.

Trump daha önce de Sanders’ın parti kongresinde Clinton’a destek vererek “şeytanla anlaşma yaptığını” söylemişti. Ancak bu kez ilk defa Clinton’a da şahsen “şeytan” demiş oldu.

Bu arada Amerikalı milyarder işadamı Warren Buffet, Trump’a vergi kayıtlarını açıklaması için meydan okudu. Trump daha önce yetkili makamlar incelemelerini tamamlayana dek vergi kayıtlarını açıklayamayacağını söylemişti. Buffet ise vergi kayıtlarını açıklamayı ve insanların bu konuda sorular sormasını yasaklayan hiçbir kural olmadığını vurguladı.

Clinton’a destek olmak için yapılan bir mitingde konuşan Buffet kendisinin de vergi incelemesinden geçtiğini ve Trump’la birbirlerinin vergi kayıtlarını “istediği zaman ve istediği yerde” inceleyebileceklerini söyledi.

Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment

Only registered users can comment.