Trump, Bush ile dalga geçti

Trump, Bush ile dalga geçti

Cumhuriyetçi Parti içindeki başkanlık yarışında rakiplerin birbirlerine karşı kullandığı dil ve üslup sık sık ‘‘seviyesizlik’’ veya ‘‘çok sert’’ olduğu için eleştiriliyor ancak bu yine de başkan aday adaylarının dilini yumuşatmaya yetmiyor.

Cumhuriyetçi Parti’nin en hırçın başkan aday adaylarından birisi olan ünlü işadamı Donald Trump, kendisini sık sık eleştiren Florida eski valisi Jeb Bush’a bu defa annesi ile yüklendi. Annesinin en küçük ve de en gözde oğlu olan Bush’a Trump, fena dalga geçti. Trump, Bush’a önemli bir destek geldiği ve bunun da annesi olduğunu dile getirdi.

Dün Jeb Bush’un seçim kampanyası, Jeb Bush’un annesi ve eski first lady Barbara Bush’un mesajını yayınladı. Barbara Bush, küçük oğlu için, ‘‘Çok iyi bir baba, harika bir evlat ve çok çalışkan’’ sözleri ile övgüde bulundu.  

Anne Bush mesajında; insanların zorda kaldığında en iyi çözümün oğlu olduklarını gördüklerini ve takdir ettiklerini dile getirmişti.

Anne Bush’un oğlunu övmesi üzerine Trump, resmi Twitter hesabından  ‘‘Jeb’in reklamını izleyin, yardıma çok muhtaç olduğu vakitte annesi ona yardım etti. Annen sana IŞİD için yardım edemez, aynı şekilde Çin ve Putin için de’’diye yazdı.

Trump’ın bu saldırısına Bush ailesinin basın sekreteri attığı twitt ile cevap verdi. Ailenin basın sekreteri; ‘‘Beyaz üstünlükçü, eski first lady’e saldırarak kendi bitişini hızlandırdı. Trump için büyük gün’’ ifadelerine kullandı.

Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment

Only registered users can comment.