Trump: Birlik olduğumuzda yapamayacağımız hiçbir şey yok

Trump: Birlik olduğumuzda yapamayacağımız hiçbir şey yok

Trump ve ailesi New York’taki Trump Tower’dan 1600 km uzaklıkta Florida’da Şükran Günü tatilini geçiriyor.

Trump, Şükran Günü nedeniyle sosyal medyadan birlik mesajı verdi. Trump Twitter’da yayınlanan videoda, “Artık vatandaşlar arasında güven oluşturmanın zamanı geldi, çünkü Amerika olarak birlik olduğumuzda yapamayacağımız hiçbirşey yok,” dedi

Obama son kez hindi affetti

Başkan Barack Obama da son defa geleneksel olarak iki hindiyi affetti. Obama, esprili biçimde “Benim önceliğim, ya da işim diyelim, onlara affetmek” ifadelerini kullandı. Obama, törene dört ve altı yaşlarındaki yeğenleriyle katıldı, büyüyen kızları Sasha ve Malia’nın artık babalarının esprilerine dayanamadığını söyledi.

Başkan Barack Obama ve eşi, bu yıl da, geleneksel olarak Şükran Günü’nde yoksullara yemek dağıttı.

Seyahat, yemek, alışveriş

Şükran Günü’nde birçok gelenek var ve aile ya da arkadaşlarla olmak bu geleneklerden yalnızca biri. Yaklaşık 49 milyon kişinin Şükran Günü nedeniyle yollarda olması bekleniyor. Bu, geçen yılki rakamdan 1 milyon daha fazla ve son 10 yıldaki en yüksek rakam.

Şükran Günü ülkede tatil sezonunun açılması anlamına geliyor.

Şükran Günü’nden sonraki Cuma, Black Friday olarak biliniyor ve alışveriş çılgınlığı yaşanıyor. Black Friday aynı zamanda Amerika’da Noel’e kadar devam edecek alışveriş sezonunun açılışı olarak yorumlanıyor.

Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment

Only registered users can comment.