Ted Cruz yardımcısını seçti

Ted Cruz yardımcısını seçti

Cumhuriyetçi Parti’de ilk turda başkan adayı olma şansını yitiren Teksas Senatörü Ted Cruz kampanyasına ivme kazandırma peşinde.

Salı günü yapılacak olan Indiana önseçimlerinde emlak milyarderi Donald Trump’ı geçmek isteyen Cruz, Hewlett – Packard’ın eski CEO’su Cumhuriyetçi Parti eski başkan aday adayı Carly Fiorina’yı başkan yardımcısı adayı olarak ilan etti.

Cruz, “Uzun bir süre düşünüp dua ettikten sonra, eğer ABD Başkanlığı için yarışabilirsem, Carly Fiorina’nın başkan yardımcısı adayı olarak benimle olması kararına vardım” dedi.

Cruz’un sözlerinin üzerine Fiorina sahneye geldi. Bu arada Cruz’un logosu Fiorina ile ikisinin adının yazdığı yeni bir logo ile değiştirildi.

Fiorina da, “Partimizin ruhu ve ulusumuzun geleceği için bir dövüş var. Daha önceki zorlu dövüşlerim aklıma geldi. Bu dövüş beni endişelendirmedi” diyerek kurultaya kadar Cruz için sıkı bir kampanya yapacağını gösterdi.

CNN’e röportaj veren Fiorina başkan adaylığı teklifinin Salı günü geldiğini belirtti. “Bu kampanyada her şey olağan dışı” diyen Fiorina, “İyi bir başkan zor zamanlarda, zorlu şartlarda ulusunun geleceği için nelerin gerekli olduğunu bilir” diyerek Cruz’a olan güvenini gösterdi.

Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment

Only registered users can comment.