Skandal vali, milletvekilliğinde de boş durmuyor

Skandal vali, milletvekilliğinde de boş durmuyor

Valilik yaptığı dönemde kimseye haber vermeden 6 gün boyunca ortadan kaybolarak büyük bir skandala imza atan South Carolina milletvekili Mark Sanford, bu kez eski karısına yağdırdığı hakaretlerle gündeme geldi.

South Carolina valisi olduğu dönemde bir anda ortadan kaybolan Sanford, daha sonra Arjantin’li bir kadınla Buenos Aires’te ortaya çıkmıştı. O dönem evli olan Sanford’ın bu hareketi ülke çapında büyük yankı uyandırmıştı.

2013 yılında eyalette yapılan olağanüstü seçimle milletvekili seçilen Sanford, şimdi de eski eşinin yönelik sözleriyle tartışmalara neden oldu. Milletvekili, eski eşinin psikolojik sorunları bulunduğunu ve alkol problemiyle mücadele ettiğini ileri sürdü. Eski eşi için ‘Mantıksız ve deli’ diyen Sanford’ın neden durup dururken bu sözleri sarfettiğini ise Associated Press (AP) ortaya çıkardı. AP haberinde Sanford’un eski eşi Jenny Sanford’ın milletvekiline karşı yeni bir dava açtığını yazdı. Ajans, davanın Sanford’ın 4 çocuğuyla görüşmesini sınırlamak amacıyla açıldığını duyurdu.

Eski eşinin yeni davasına sinirlenen Mark Sanford, eski eşini, ‘psikolojik sorunlarını aşamamak, alkol ve ağır ilaçlar nedeniyle dengesini sağlayamamak’la suçladı.

Milletvekilinin ağır ithamlarına Jenny Sanford cephesinden henüz bir cevap gelmedi. 2010 yılında boşanan Mark ve Jenny çiftinin, dört çocuğu bulunuyor.

Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment

Only registered users can comment.